Bij de dokter

Auteur: Helga Warmels

ISBN 9789056477349

Prijs € 9,95

vanaf 1 jaar

Korte inhoud:
Wat gebeurt er op het consultatiebureau?
Bij de dokter: Coen en zijn babyzusje Bibi worden gewogen, gemeten en onderzocht: Bibie ligt op de babyweegschaal, Coen staat op die voor grotere kinderen. Bibi gooit een blokje in een bakje, Coen zet ze netjes op een rij. Bibi krijgt een prik en wat doet Coen? Die troost haar met een dikke kus.

Knuf is vies

Auteur: Margreeth Bezemer

ISBN 9789056477141

Prijs € 9,95

vanaf 1 jaar

Korte inhoud:
Een zonnig boekje over de peuter Pip. Ze zit heerlijk in de zandbad te spelen als plotseling haar knuffel in de modder valt. Hij is zó vies dat hij gewassen moet worden. Gelukkig heeft mama een goed idee: Pip en Knuf mogen sámen in bad! Een handig boekje voor (ouders van) kinderen die niet willen dat hun knuffel gewassen moet worden. Wie weet lukt het na het voorlezen van dit boekje wel!

Meerdere kimioboeken:

Het grote Kimioboek voor de allerkleinsten

Een stevige verzamelbundel van 240 bladzijden met verhaaltjes, versjes, prentenboekjes en kijkplaten over heel veel verschillende onderwerpen uit het dagelijks leven van dreumes en peuter. Met veel mogelijkheden voor gebruik; niet alleen voorlezen, maar ook liedjes zingen, kijken, zoeken en nadoen. Zojuist is alweer de 3de druk verschenen. De prenten van het boekje Kiekeboe zijn er ook in opgenomen. Een ideaal boek voor thuis en in de kinderopvang.

Home | kinderboeken

Bij de dokter

Opdrachtgever: Uitgeverij Kimio

Knuf is vies

Opdrachtgever: Uitgeverij Kimio